torstai 25. heinäkuuta 2013

Herkkuva!

Eilinen meni vattupuskassa ja ruokapöydässä. Leivoin kantarellipiirakkaa, josta tuli ehkä parasta ikinä! Pohjataikinaan laitoin paljon vehnäleseitä. Täytteeseen sienten lisäksi paljon sipulia, sipulinlyökkejä ja timjamia. Kantarellien salaisuus näyttää olevan riittävän pitkä paistoaika (pannulla), niin maku ei jää kitkeräksi ja koostumus kumimaiseksi. Täytteen päälle lorautin kermaviili+maitosotkun, johon oli pari munaa vatkattu. Pinnalle parmesaaniraastetta.


Tänään kerättiin ämpärillinen mustikoita, jotka matkaavat huomenna Jyväskylään pussitettuina ja pakastettuina. Satsista saa 45€. Kerättiin myös kaksi litraa vattuja.
On ne kyllä tiukemmassa kun viime vuonna.


Eilen tehty leipä. Tuli niin nätti että piti kuva ottaa.
 Eilen tein jälkiruuaksi mustikkakukkoa vaniljajäätelön kanssa. Oli kyllä ihan uskomattoman hyvää!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti